Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین گردهمایی معاونین اجتماعی و مطالبه‌گری و ادارات کل وقایت و ادارات کل خانواده و عفاف و حجاب ستادهای امر به معروف و نهی از منکر سراسر کشور صبح امروز در شیراز برگزار شد.

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله کاظم صدیقی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در این برنامه با بیان اینکه قرآن کریم مسئولیت صیانت از خود را از ما می‌خواهد، اظهار داشت: این مسئولیت که همان امر به معروف است، مسئولیتی الهی، وجدانی، صنفی و پرچمداری از این فریضه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه اگر این فریضه در جامعه پیاده شود، از توطئه‌ها، شانتاژها، تبلیغات شبکه‌ای و سر و صداها نباید نگران شد؛ تصریح کرد: همه می‌دانیم که جایگاه امر به معروف و نهی از منکر، جایگاه حفاظت از همه احکام دین است و اگر این دژ تخریب شود هیچ حکمی مصونیت پیدا نمی‌کند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور مصادیق مسلمانان را با مصادیق دیگر ملت‌ها متفاوت دانست و یادآور شد: آنها در امور شخصی، معنوی، خیرخواهی، تذکر و تبلیغ کردن را دخالت و محدود کردن آزادی‌ها می‌دانند؛ اما اسلام و مکاتب آسمانی بشر  همه را یک مجموعه می‌دانند و تامین مصلحت فرد را در گرو تامین مصلحت جامعه می‌دانند.

صدیقی با بیان اینکه قران کریم نظارت را به آحاد جامعه سپرده است، گفت: پیغمبر و ائمه ما بدون استثنا در این جبهه پرچم را به اهتزاز درآورده‌اند و اجرایی شدن امر به معروف و نهی از منکر نیازمند قدرت، علم، برنامه، روش، تاکتیک و ایجاد یک گفتمان عمومی است.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه این فریضه مهم علم، دانش، بینش، بصیرت و زمان شناسی می‌خواهد، تصریح کرد: در همه کتب فقهی ما، از شرایط لازم برای امر به معروف و نهی از منکر داشتن علم است و بینش را مطرح نمی‌کنند، در حالی که از اهمیت برخوردار است تا انسان متناسب با هر کسی به زبان خودش صحبت کند.

صدیقی خواستار شناخت روش دشمن در تخریب اعتقادات شد و تاکید کرد: تا دشمن و امکانات و سلاح آنها برای ما شناخته نباشد، مقابله ما موفقیت کامل نخواهد بود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تسلط بر شبکه‌های مجازی امروز جزء ضرورت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر، معاونین اجتماعی و مطالبه‌گری و رابطین عفاف و حجاب است، گفت: باید گروه‌های اندیشه ورز در هر شهر و استانی تشکیل شود، چرا که بدون امکانات و نیرو نمی‌توان به جنگ رفت.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، قرار گرفتن در یک جنگ نرم و جنگ تبلیغات و جنگ عقیدتی را از شرایط زمان حاضر عنوان کرد و گفت: مشکل اعتقادی به ویژه در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید در اولویت قرار داده شود.
در ادامه آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه درفارس و رییس ستاد امربه معروف این استان گفت:یک مشکلی در ما وجود دارد این است که ایده‌آل می‌اندیشیم و بسیاری از اوقات به آنها دست پیدا نمی‌کنیم اما حاضر نیستیم همانی را که می‌توانیم، انجام دهیم.
او با بیان اینکه عمده مسائل کشور از ناحیه دغدغه مندان سر همین موضوع است، افزود: مسئله اصلی در امر به معروف و نهی از منکر هم این است که فاصله ما با مقصد اصلی زیاد است.
آیت‌الله دژکام اضافه کرد: در قضایای حیوانات خانگی مشاهده می‌کنیم که واقعیت این است که آمدند این موضوع را به نحوی توجیه کردند اما آیا با توجیه کردن چیزی تغییر کرده است؟ در حالی که باطل است. در این باره انسانیت را وارونه جلوه داده‌اند.
او با بیان اینکه معروف آن چیزی است که اهل بیت(ع) به آن امر کرده‌اند، تاکید کرد: اگر قرار است در جامعه معروف پیاده شود، باید نظام ولایی در صدر آن باشد.
امام جمعه شیراز خاطرنشان کرد: اطاعت از نائب امام زمان واجب است اما برخی رفتار ما باعث ایجاد منکر می‌شود که همین منکر برای سایر منکرات میدان را باز می‌کند،
آیت‌الله دژکام ادامه داد : این نظام بر پایه ولایت شکل گرفته است و کم گفتن و کم تبلیغ کردن آن ممکن است مسئله برای ما ایجاد کند، لذا هر برنامه‌ای که می‌خواهد اجرا شود، باید نمود ولایی بودن کار در آن مشخص باشد.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور آیت الله صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، قرآنی که برفراز دروازه وردی شمالی شیراز معروف به دروازه قرآن گذاشته شده، منتخبی از برخی سوره‌های کلام الله وحی است.

دروازه قرآن یکی از شش دروازه اصلی شیراز بوده که در دوره عضدالدوله دیلمی ساخته و به دلیل وجود قرآن ۱۷ من مشهوری که در آن بوده، به دروازه قرآن معروف شده است.

قرآن ۱۷ من معروف دروازه قرآن، هم اکنون در موزه پارس شیراز نگهداری می‌شود و به گفته مسئولان سال‌ها به جای آن قرآن دیگری قرار داده می‌شد.

هم اکنون شهرداری قصد دارد هر سال یک قرآن را در دروازه قرآن قرار دهد و قرآن قبل را به بزرگان استان فارس اهدا کند.

دروازه قرآن در سال ۱۳۷۵ در فهرست آثار ملی ثبت شد.

این بنا بین دو کوه چهل مقام و باباکوهی در تنگه الله اکبر واقع شده است.

دیگر خبرها

  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • امام جمعه قم: با اجرای طرح نور انصافاً تغییر ایجاد شده
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود