Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در نخستین جلسه شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر اصناف کشور که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این ستاد برگزار شد، «امید» و «حرکت» را گام‌های اساسی و مهم در احیا و اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: «گام آغازین در این راه، امید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انقلاب اسلامی در شرایطی اتفاق افتاد که هیچ زمینه ظاهری وجود نداشت. تا حدی که حضرت امام وقتی آن حرکت انقلابی را آغاز کردند، بسیاری از حوزویان و حتی مجتهدان بزرگ، این حرکت را حرکتی تند می‌خواندند. اما چون ایشان هدف مشخص و تکلیف الهی خویش را تشخیص داده بودند، از این ناهنجاری‌ها و مخالفت‌ها باکی نداشتند. برای همین اقدام به قیام لله و حرکت کردند و نتیجه را تنها از سوی خدا می‌دانستند.

صدیقی، «حرکت» را معلول امید دانست و گفت: طبق نصّ صریح آیات قرآن کریم، کسی که به حضور و وجود خدا توجه داشته باشد، ناامید نمی‌شود؛ بنابراین لازم است همه دستگاه‌ها و نهادها، یکدیگر را به حرکت ترغیب کرده و از یأس و ناامیدی اجتناب کنند و هرگز مسئولیت خود را به دوش دیگران نگذارند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: نتیجه برگزاری جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر با نمایندگان مجلس و مسئولان اجرایی، مصوبات مشخصی در این حوزه بود. اما تا زمانی که در جامعه، تقاضای عمومی نباشد، حرکتی که آغاز شده، اثرات زیادی نخواهد داشت؛ بنابراین همه دستگاه‌ها باید مشکلات ناشی از بدحجابی را مطرح کرده و برای درمان آن فراخوان دهند. لازم است در این زمینه گفتمان ملی و حکومتی را رقم بزنیم و همه را در این جهت، حساس کرده و غیرت عمومی را بیدار کنیم.

وی افزود: اگر در هر برهه‌ای، مردم عقاید و ارزش‌های خود را در معرض تهدید ببینند، حتماً به میدان می‌آیند و حضور اصناف در این جلسه نیز بیانگر تکمیل حلقه‌های غیرت است.

صدیقی، بدحجابی و بی حجابی را از جمله جرایم مشهود برشمرد و گفت: در این زمینه، خلأ قانونی وجود ندارد. شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳۲ دستگاه را موظف کرده تا برای اصلاح وضعیت عفاف و حجاب اقدام کنند، اما برخی از این دستگاه‌ها در انجام این وظیفه کوتاهی کرده‌اند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، در ادامه با انتقاد از عملکرد رسانه ملی افزود: ما از صدا و سیما بسیار گله داریم. بسیاری از اقدامات فرهنگی مخرب، مربوط به صدا و سیما می‌شود، اما این نهاد با بی‌توجهی به ارزش‌های اسلامی، اقدام به تولید و پخش برخی فیلم‌ها و محتوا‌های مخرب فرهنگی می‌کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کاظم صدیقی صدا و سیما ستاد امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • عکس| حرکت معروف و جذاب حسن یزدانی سوژه اتحادیه جهانی کشتی شد
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • امام جمعه قم: با اجرای طرح نور انصافاً تغییر ایجاد شده
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • ایران؛ کثرت فرهنگی و وحدت سیاسی
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • مسجد و مدارس در روز شهادت امام صادق (ع) به هم می‌پیوندند
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه